• facebook
  • twitter
  • flickr

Activitats - Febrer 2018


Vols trobar feina? Prepara la teva estratègia


Dimecres 7 de febrer, a les 11h. En aquesta activitat podràs conèixer de forma clara i entenedora els passos que has de seguir per iniciar un procés de recerca de feina i aprofitar els recursos que Barcelona Activa posa a la teva disposició.


+ info


Violència masclista en la parella: Desmuntem mites?


Del 14 de febrer al 8 de març, en l'horari habitual del CIAJ. Exposició que proposa la revisió d'alguns mites associats a l'amor romàntic i a la violència masclista i, alhora, ofereix idees per transformar-los i avançar cap a unes relacions lliures d'aquesta violència. 


+ info


Desmuntant l'amor romàntic


Dimecres 14 de febrer (pendent d'hora). Taller per a joves estudiants de 1r i 2n d'ESO en el qual es treballarà el concepte de l’amor, les creences romàntiques i els estereotips de gènere.


+ info


Vine amb nosaltres a fer el teu CV i la carta


Dijous 15 de febrer, a les 17h. Amb aquest taller pràctic t’ajudem a redactar un bon currículum, a destacar el més important de la teva trajectòria formativa i laboral i donar importància a les teves competències clau.


+ info


Sessió d'acollida a la ciutat per a joves migrants


Dimarts 20 de febrer, a les 17h. Informa't sobre els tràmits bàsics d'estrangeria o com cercar estudis i feina a Barcelona, de la mà del Servei d'Orientació i Acompanyament per a Persones Immigrades i l'equip d'informació del CIAJ.


+ info


Enviar currículums a les empreses, però com?


Dimecres 21 de febrer, a les 11h. El teu CV només és un dels que reben les empreses. Diferencia'l de la resta amb algunes tècniques que t'expliquem en aquest taller!


+ info


Repensem la pròpia sexualitat!


Dijous 22 de febrer, a les 18h. En aquest taller d’autoconeixement qüestionarem els missatges normatius de la sexualitat femenina, tot creant un espai segur on treballar, parlar, debatre, reflexionar, pensar sobre el propi cos i la pròpia sexualitat.


+ info


Fill/a s'acaba l'ESO, i ara què fem?


Dilluns 26 de febrer, a les 18h. Un espai d’informació i assessorament dirigit a les persones que exerceixen el rol de pare, mare o tutor/a, on poden conèixer el sistema educatiu actual i com acompanyar un/a adolescent en el moment de presa de decisions.


+ info


Com resoldre tràmits administratius per renovar el NIE o tramitar el DNI


Dimarts 27 de febrer, a les 17h. Sessió informativa per a joves que han de renovar el NIE, volen obtenir la nacionalitat o tramitar el permís de treball, i no saben els passos que han de seguir.


+ info

Calendari

Febrer 2018
 
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
 
>>>

Publicacions

Calendari