• facebook
  • twitter
  • flickr

Assessoraments

Al CIAJ pots informar-te sobre qualsevol tema del teu interès. A més a més, pots assessorar-te amb especialistes en recerca de feina i drets i deures laborals, habitatge compartit, planificació de viatges i mobilitat internacional.

Per sol·licitar una assessoria, truca'ns abans al 934 422 939!

 

· ASSESSORIA LABORAL
Els dilluns de 10 a 14 h i de 16 a 20 h

Resol de la mà d'una assessora laboral qüestions sobre cerca de feina: borses laborals, l’entrevista de feina, el currículum vitae o la carta de presentació...

En aquest espai també pots consultar dubtes sobre nòmines, salaris, convenis, drets sindicals, contractes, acomiadaments...

Si busques feina, recorda que al CIAJ pots apuntar-te a un servei de coaching laboral!

· ASSESSORIA ACADÈMICA
Els dilluns de 17 a 20 h

Resol dubtes sobre les teves opcions d'estudis, les proves d'accés, processos de preinscripció, matrícula, homologació, beques...

A través de l’atenció individual i personalitzada per part d’un/a professional, trobaràs resposta a tots aquells dubtes i neguits que tinguis en relació al teu itinerari acadèmic!

· ASSESSORIA EN TURISME
Els dijous de 10.30 a 13.30 h

Assessora't en la planificació dels teus viatges, tenint en compte el temps i els recursos econòmics que hi vols invertir.

Consulta'ns possibles destinacions turístiques, rutes, tipus d'allotjament o mitjans de transport...

Recorda que a la Viatgeteca del CIAJ disposes de guies turístiques d'arreu del món (que et pots endur en préstec), i que tramitem carnets internacionals que t'ofereixen avantatges i descomptes en els teus viatges: el carnet d'alberguista, estudiant (ISIC) o professor (ITIC).

· ASSESSORIA EN EMPRENEDORIA
Els dimarts de 10.30 a 13.30 h

Tens una idea de negoci? En aquest servei, un tècnic en emprenedoria:

- Et facilita informació sobre els diferents recursos que hi ha a Barcelona per a persones emprenedores.

- Et dóna accés al Pla d’Empresa, una eina imprescindible per valorar la viabilitat del teu projecte i per poder tirar endavant la idea amb qualitat i sentit de futur.

- T'informa sobre el pla de màrketing i el pla financer, les diferents formes jurídiques, els tràmits i tot els passos necessaris per crear la teva empresa.

· ASSESSORIA EN HABITATGE COMPARTIT
Els dijous de 17 a 20 h

Una advocada especialista en habitatge t'explica com negociar el preu a pagar (renda), on trobar habitacions, què fer si no et retornen la fiança, com resoldre conflictes amb els teus companys/es o com sotsarrendar el pis de manera legal...

Pregunta-li qualsevol dubte que tinguis sobre els contractes de lloguer d'habitacions i deixa't ajudar per trobar el pis que busques!

· ASSESSORIA EN MOBILITAT INTERNACIONAL
Els divendres de 10.30 a 13.30 h

Descobreix les alternatives que tens per marxar a un país estranger a estudiar, treballar, aprendre idiomes, fer pràctiques o participar en iniciatives solidàries.

T'hi explicaran tot allò que cal conèixer per preparar una estada a l'estranger: recursos disponibles (borses laborals, homologació d'estudis...) i informació pràctica (condicions de vida, allotjament, cursos de l’idioma...).

Els serveis d'assessorament del Departament de Joventut garanteixen l'anonimat i la confidencialitat de les persones usuàries.